fredag 2 april 2010

Påsk = besök = I love!




Jag älskar påsken! Ibland känns det lite tomt här nere i Malmö men påsken är alltid fantastisk, då är det nämligen så många som kommer hem.

Idag har Sara och Alexandra varit här hela dagen. Herman har fått så mycket uppmärksamhet så att han blev tvungen att ta igen sig på sofflocket ett par gånger. Det är bra jobbat av två gravida småbarnsföräldrar tycker jag!

En mycket härlig dag där vi har gått igenom allt mellan himmel och jord. Pär har fått lyssna på rätt mycket crap faktiskt. Bland annat olika bedövningsmetoder vid förlossning. Han är snäll han!

Nu står Pär och lagar mat utan kolhydrater. Det blir alltid lite märkligt. Idag exempelvis så ska vi äta nån slags köttgryta med stekt kål till?!?

Annars har kolhydraterna flödat här hemma. Vi tjuvbörjade påsken redan igår tydligen och köpte godis och idag kom Sara med frallor och kakor till kaffet.

Nu hoppas jag att maten snart är klar för jag börjar bli riktigt hungrig. Dags att natta the little one och dyka ner i tallriken.

2 kommentarer:

  1. Johanna, välkommen till skuldkusten, vi behöver allt häng vi kan få! När flyttar ni?? Så söt lillen är, måste genast dela med sig lite pigment och hår till blek och skall peder:)

    Kram Martina

    SvaraRadera
  2. Hallå du! Man tackar, det ska bli sjukt spännande att flytta ner! Vi får huset den 1:e juni. Vi har lite smågrejer vi måste fixa men förhoppningsvis flyttar vi in i mitten på månaden. Man vill ju ha så stor del av sommaren som möjligt där.

    Jag mottar mer än gärna häng! Tror att om vi hänger så kanske Herman kan smitta Peder med lite hår. Eller så kanske vi kan ta allt det håret som Herman tappar för tillfället och klistra på det på Peder. Det borde bli en liten kalufs av det.

    Kram!

    SvaraRadera