måndag 5 april 2010

Hur blev påsken?




Nu är påsken nästan över. Den har varit väldigt bra! På påskafton var vi hemma hos mormor & morfar (Hermans). Vi gick långprom på dagen och kollade på samma hus som vi alltid gör och fällde samma kommentarer som vanligt. Alltid intressant. Sen åt vi sillatallrik och sen lamm och sen spelade vi Chicago och åt godis. Herman satt med vid bordet i en bebisstol. Den var fullproppad med kuddar och filtar men ändå! Han har även lärt sig att hålla i en av sina leksaker. Min stora kille, han kan så mycket :)

På natten sov vi över och på det viset fixade vi även så vi blev bjudna på påskfrukost. Man får inte va dum.

På påskdagen var vi hemma hos Anna & Gustaf och hängde lite med dem. Där var Sara & Johan och Alexandra & Alain med sina barn. Det var fullt ös kan man säga. Herman fick sitta och kolla på kalaset i en sitter. Han var nöjd med den men nästa år kanske han kan delta, det vore nåt det!

På eftermiddagen kom Elin hem till oss och vi åt Sushi. Elin och Pär envisades med att vi skulle köpa 5 st 13 bitars. Trodde aldrig det skulle gå åt men det gjorde det, plus två portioner med edamame - sjukt!

Elin bodde hos oss och idag har vi druckit kaffe sen halvnio i morse, sen åt vi långfrukost. Älskar det!

Regnet öser ner ute och jag tror bara vi ska vara hemma idag och titta på Pearl Harbour. Ikväll ska jag och Herman bara sitta och pussas. Pär ska nämligen ut och fira att de har sålt sin första app, roligt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar