onsdag 28 april 2010

Godmorgon pappa!


Pär är i England hela veckan så jag och Herman får klara oss själva. Igår var jag ju på middag så då fick Herman va hos mormor & morfar. Vi sov här i natt. Herman hade kanske inte en av sina allra bästa nätter men det får duga.
Idag ska vi nog hänga här med mormor hela dagen och ikväll ska vi på middag till Em.
See you later!

4 kommentarer:

  1. Sötnosen där! Vad skönt att det funkar sa bra när mormor passar.
    Välkommen till ensamstaendeföraldrar klubben. är verkligen impad av dom som är sjàlva.
    Min skrutt har besstämt sig för att vägra ta napp och jag har ingen aning om hur jag ska hantera honom nu? Allt blir fel och han vaknar en gang varannan timme. Hur somnar man om dom utan napp?? Nagon som kan hjàlpa mig? Zurich

    SvaraRadera
  2. Gud så söt Herman är. Här har han till och med lyckats få bukt på håret.. Ring om du tröttnar på att vara på landet..kommer nog att promenera ut till västra H. om det lockar..

    SvaraRadera
  3. Alex: Stackars Oscar (och framförallt stackars dig!). Jag har ingen aning om hur man tacklar barn utan napp. Funkar inte med att bara lägga snutten över honom alt trycka in honom i sidan på sängen eller nåt? Förmodligen är det bara en fas (nästäppa eller nåt) och han tar snart napp igen!

    Rebb: Får se hur länge jag är här idag, sen är jag redo att gå hur mycket som helst! Jag är med på en stegtävling på jobbet som började igår. Surt att jag glömde det och inte hade på mig räknaren igår, vi gick väl ändå rätt långt? Vad tror vi, 30 000 steg ;)

    SvaraRadera
  4. Ja han börjar verkligen få till en riktigt frilla!! Vi är med och går hur långt som helst när som helst. Måste dessvärre hoppa body pumpen imorgon också SNYFT för Todds och de andra barnens skull. Men allt som ni gör utomhus vill jag vara med på så att ni vet!! KRAM ERIKA

    SvaraRadera