måndag 26 april 2010

Besök i Höllan

Idag har vi varit i Höllviken och hälsat på min bror, svägerska & brorsdotter (Jonas, Towe & Nova). Det är dessutom en kusin som ligger på slutgäsning i Towes mage. Hon ska komma nu när som helst och vi är mycket spända på att få veta vad det är för en liten filur.
Här har vi söta Nova. Hon är 3,5 år gammal och fasters ögonsten. Hon är väldigt förtjust i sin kusin Herman. Det bådar gott för den kommande lilla skiten.
Hon spexar loss, påminner mycket om sin far...
Här sitter han, Jonas, min bror med Herman i knät. Herman är för övrigt ganska lik sin morbror
Här har vi Towe också. Hon ska snart ploppa. På den här bilden tycker jag knappt det syns att hon är gravid. Hon har dock en liten badboll på magen, superfin är hon!!
Herman sitter i Novas knä. Tror inte någon av dem är speciellt imponerad av den här ställningen. Två minuter efter vi tog den här bilden satte vi på Shrek. Då var de desto mer imponerade. Nova satt som klistrad och Herman stod i mitt knä och skrek och hoppade upp och ner. Kanske skulle låta honom titta på lite tecknat??

2 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag ni haft!! Vi ses på BP imorgon!!!!!!!!!! KRAM Erika & Todd

    SvaraRadera
  2. Så tokiga bilder men kul hade vi. Försökte få Johanna att känna sig hemma i Höllan, men det visade sig att hon redan känner sig hemma eller i allafall känner en hel del personer här nere. Vi lämnade vårt hus en kort stund och stötte på tre personer som Johanna känner!!! Det skall bli kul när ni kommer ner. Kram Towe

    SvaraRadera