tisdag 25 maj 2010

En rätt bra tisdag!

Idag har vi äntligen varit på Body Pump, duktigt av oss tycker vi! Herman tyckte att det var roligt idag även om de få hårtesar han har kvar har haft en rätt tuff dag... Först var det en liten pingla på BP som drog i dem, sen har alla andra råkat dra i dem idag också. Det är första gången det händer och uppenbarligen sitter inte hans hår speciellt hårt för han rör inte en min när någon drar i det. Kan ju va att han är så van vid smärtan för att jag så ofta pillar skorv på honom.

I övrig har vi hunnit med lite kaffehäng och häng hemma hos Rebecca. Det har varit en ganska vanlig dag med andra ord, precis som vi gillar. Nytt för nu är att det känns som att di små börjar bli mer och mer medvetna om varandra. De glor på varandra och petar och sådär, det är ball! Hermans leksak känns som den hetaste just nu, en Bambino som vi köpt på ICA. Den både låter och man kan kolla på när kulorna rullar och den är god att ha i munnen. Kan helt klart rekommenderas!
Herman och Peder har varit på tjejkalas och slappar lite i soffan. Peder har varit väldigt tapper idag som har hållt humöret uppe trots sin vaccinationsfeber! Kan hända att BH:n hjälpte lite mot huvudvärken.
Så här söt var min lille skit idag när vi skulle gå och handla lite sushi på Sushido. Sjuuuuukt god var den!

1 kommentar:

  1. Gud vad taskiga ni är. Där sitter dom helt oskyldiga och utan att kunna försvara sig med en Bh på huvudet. fY!

    SvaraRadera